Home Refurbishment
.

 

Ремонт на дома

London, England

Ние можем да ви предоставим най-добрата оферта за ремонт на вашия дом, ремонт на къща или ремоделиране, баня монтаж или инсталиране на кухня в Лондон.
Най-добрата ценова листа за вашите дялове на стената на офиса, къща разширение, стени, прегради и много други ... Нашите услуги са за вас! Всичко от А до Z, свързани с ремонт за вашия дом или офис в Лондон.

Ние работим само в Лондон. Всичко за ремонт на офис, стенни прегради, умивални, кухни инсталация, монтаж етаж и обновяване или боядисване е направено, ние очакваме, че качеството и покритие, което ви заобикаля във вашия дом или офис, ще ви подкани да ни държи в ума, когато сте извършване по-нататъшна работа за ремонт.


Continue reading...

Services

Ние сме тук, за да направи вашата собственост по-добро място за живеене или работа. Ние сме строители и изпълнители, дървени специалисти етаж, баня техник, кухненски техник, специализирана във всички видове на реконструкция и ремонт (интериор и екстериор), Подобрение на дома, ремонт, дизайн кухня и монтаж, ремонт или разделяне на офис, облицовки, стени и таван дялове всеки тип, живопис изключителен стандарт и градинарство и всички услуги, които изискват под един покрив.

Continue reading...

Categories

Contact us

Send or text us a request with your name and UK mobile number and we will call you back within the next 24 hours.

contact

 

Galin Galev

++44 (0) 7758 416 045

Veselin Kadiev
Mobile: 07907 940 316
vesko88@home-refurbishment.com

Georgi Georgiev
Mobile: 07563 391 990
Email: georgi.services@gmail.com